Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

Postat de ala_oancea in Paste
10 Dec 2009 | 7364 vizualizari
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

Ingrediente

  • 250 gr paste scoici
  • 500 gr piept de pui tocat
  • 5 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia, busuioc
  • 4 linguri sos de rosii
  • 4 linguri sos iute
  • oregano
  • parmezan ras

Mod de preparare

Am fiert pastele 3 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la scurs.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pieptul de pui, apoi ciupercile tocate si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se umplu scoicile. Se aseaza in tava in care am pus o ceasca de apa, iar deasupra se toarna sosul facut din 1/2 sos de rosii, 1/2 sos iute si oregano. Se presara deasupra parmezan ras. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici umplute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste cu ciuperci si pui

Postat de cristeena20

Paste cu ciuperci si pui

- Punem apa la fiert pentur paste si intre timp preparam sosul. - Intr-o tigaie tocam ceapa marunt si o calim cu margarina vegetala la foc mediu,si aduagam pieptul de pui taiat fasii micute....

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Postat de RODIMUR

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Afumătura se feliază și se prăjește ușor în ulei suficient și la foc mic, după care se transferă în alt vas. Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2009, 09:53
ala eu nu ma omor dupa paste dar asteaarata super..le-as face si eu lui barbatu-meu numa ca eu sincer asa paste mari nu am mai vazut in magazine, sa ma uit mai bine...o pun la favorite...cand dati pastele la cuptor...nu se intaresc?
la 10.12.2009, 10:22
Multumesc Rivka Nici eu n-am gasit prin magazine, mi le-a adus o colega din Italia Scoicile mele nu s-au intarit, le-am pus in cuptor la programul traditional, fara ventilatie. Eventual se poate pune o folie peste si sa vina scoasa doar la final pentru gratinare.
la 10.12.2009, 10:32
Ala, le-am adimirat pe site-ul tau O nebunie! eu am de mult in plan reteta asta, dar nu gasesc scoici asa mari
la 10.12.2009, 11:52
suuupeeer, as manca si eu o portie!!
la 10.12.2009, 12:01
Doamneee , cata rabdare ai sa umpli pastele. Super ,super ,dar asa rabdare nu am. Te felicit pentru acest preparat si nu numai.!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking