Ingrediente
- 500 gr scoici decorticate congelate
- 250 gr tortellini cu ricotta
- 250 sachetini cu spanac
- 1 ardei kapia rosu
- 1 tija telina
- 1 fir mic de praz
- 2 linguri ulei masline
- 2 linguri unt
- Zeama si coja de lamaie
- 1 lingurita praf curcuma
- 2 linguri sos Teryaki
- 1 /2 lingurita olio e aglio
- 1/2 lingurita fulgi usturoi
- sare
Mod de preparare
Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.
Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .
Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.
Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.
Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .
Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.
La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|