Ingrediente
- 300 g carne scoici (midii) -eu am gasit congelate la Auchan;
- 1 cub de unt cat o nuca ;
- 1 praf de sare si piper
- 50 g vin alb
- patrunjel verde
- usturoi
Mod de preparare
Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga si vinul alb si mai lasam sa scada amestecand din cand in cand. Spre sfrasit cand a scazut vinul de tot se adauga si usturoiul tocat marunt /praf de usturoi daca nu aveti usturoi la indemana, precum si patrunjelul tocat marunt.
Se serveste caldut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|