Chec aperitiv
Postat de caroline
Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi . Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi...
Citeste continuareaEste modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))
Ingrediente
Mod de preparareCostita se taie fasii potrivite. Carnatul se taie felii. Branza de burduf sr sfarama cu o furculita. Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile. Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura. Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri. Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie. Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti. Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie. Se serveste calda cu salata de sezon. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de caroline
Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi . Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi...
Citeste continuareaPostat de GeorgianaGrigorescu
Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul. Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|