Scrumbie simplista

Postat de Brindusa in Peste
24 Mai 2010 | 10080 vizualizari
Scrumbie simplista

Scrumbia este pestele care mie imi place cel mai mult. De aceea eu o pregatesc in cel mai simplu mod, ca sa nu-i schimb gustul cu nimic.

Ingrediente

  • scrumbie
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

De data asta am facut scrumbia la cuptor, asa cum am invatat de la soacra mea. Mai intai trebuie invelita in hartie. Eu folosesc coli de hartie de scris. Pui apoi scrumbiile in tava in cuptorul incins bine (la 200 C).

Peste 1 ora (sau cand incepe sa miroasa prea tare in bucatarie :D) scoti tava din cuptor.

Lasi putin sa se racoreasca scrumbia si cu un cutit ascutit cureti hartia. N-are numic daca ramane si niste piele lipita de hartie. Pui scrumbiile pe un platou si , asa calde, le sarezi si le stropesti cu zeama de la 2-3 lamai. Le lasi sa se raceasaca.

Mie imi place scrumbia rece, parca atunci cand e calda e mai grea la ficat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie simplista" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Anghilă cu roșii

Postat de panacris

Anghilă cu roșii

Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY, timp de gătire 30 de minute, în vasul aparatului se pune uleiul  de măsline,...

Citeste continuarea

Tocana de peste cu dovlecel

Postat de Ksenya

Tocana de peste cu dovlecel

Pestele il decongelam il portionam si saram, piperam, lasam deoparte. Intr-o oala punem la inabusit in ulei si o cescuta de apa, legumele taiate bucati (fara dovlecel), adaugam sare si inabusim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2010, 23:07
de unde ai luat scrumbiaaaaa?
la 24.05.2010, 23:17
am vazut si la Real..
la 24.05.2010, 23:38
de la Brailaaaaaa
la 24.05.2010, 23:39
trei Doamne...si toti trei - s-au mancatarata minunat
la 25.05.2010, 20:19
Nota maxima si de la mine, vai ca m-ati inebunit cu scrumbia ma si uitam la poze sa vad daca nu sunt sardine ce zici voi scrumbie dar pare diferit aici nu gasesc cand vin in aug in Ro in vacanta caut scrumbie

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking