Scrumbie umpluta cu verdeturi

Postat de medioto59 in Peste
7 Iun 2010 | 9005 vizualizari
Scrumbie umpluta cu verdeturi

Ingrediente

  • 4 scrumbii proaspete .
  • zeama de la 1 lamaie .
  • 4 fire de ceapa verde .
  • 4 fire de usturoi verde .
  • 1 legatura marar .
  • 1 legatura patrunjel .
  • ulei de masline .
  • sare,piper

Mod de preparare

Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.

Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.

Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia , se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se  inveleste fiecare in folia de aluminiu.Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie umpluta cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Postat de cristeena20

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Iata cum se prepara Reteta de peste pe pat de legume in papillote Pestele curatat se face in 2 fileuri, fara oase. Il presaram cu putina sare si piper. Spalam legumele si le curatam....

Citeste continuarea

Chiftelute de peste

Postat de simona72

Chiftelute de peste

Pestii curatati si fara cap, se pun in apa fiarta pt maxim 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se curata de piele si oase. Se dau prin robotul de bucatarie si se maruntesc. Cartofii se fierb...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2010, 10:00
Wauuu...ce bine arata!
la 07.06.2010, 10:07
miha si a fost asa de buna.....................
la 07.06.2010, 10:16
super arata..... nota maxima....
la 07.06.2010, 10:19
multumesc,madi!...................
la 07.06.2010, 10:30
e, cum as putea sa ma abtin ? bun, medi!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking