Sendvis cu macrou

Postat de gusti in Aperitive / Garnituri
29 Mar 2013 | 3391 vizualizari
Sendvis cu macrou

Un sendvis usor de preparat, simplu, dar extraordinar de gustos

Ingrediente

  •  1 macrou proaspat
  • 2 cuburi de brinza Delaco Ceva fin
  • 1 ceapa medie
  • citeva frunze de salata
  • sare
  • piper negru / piper rosu

Mod de preparare

 Ideea aceasta de sendvis am descoperit-o in piata de peste de la 'Stanbul. Acolo, la 2 pasi de marea Marmara, pescarii aveau linga fiecare stand de peste o plita, linga care era pregatit fileul de macrou proaspat. Si mi ti-l incingeau pe plita , taiau jumatate de paine in doua si o incalzeau alaturi, aruncau asa, la deruta, citeva rondele de ceapa sa se "bronzeze" si ele, apoi le impreunau in paine si adaugau citeva frunze de salata maruntite cu mina. Asezonau cu sare si "fresh peper", citiva stropi de lamaie si totul era delicios.

Cind am revenit acasa, am pus si noi in practica, dar in tigaia de teflon. Am improvizat putin ungindu-mi felia de paine cu Ceva fin de la Delaco, caci imi place mult cum se combina cu rondelele de ceapa si, pentru culoare, am condimentat cu piper rosu. 

Simplu si minunat, poate marturisi si Ioana mea draga, care a devorat sendvisul din imagine :)).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu macrou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine rustice cu avocado, spanac si somon afumat

Postat de RuxyRux

Tartine rustice cu avocado, spanac si somon afumat

Blatul se prepara simplu si rapid, dam untul rece pe razatoare, apoi combinam restul ingredientelor si framantam un aluat( perfect, va garantez). Nu este nevoie de multa framantare, in cinci...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza

Postat de Bucataras

Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza

Pregateste o tava pentru tarta aperitiv. Pune cate o foaie pe rand in tava si unge-o cu unt topit. Ai grija sa ungi bine si marginile fiecarei foi, pentru a le putea aranja usor la final peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2013, 08:35
Sunt convins că-i foarte bun. Nici n-ar avea cum să fie altfel, mai ales dacă e făcut în casă.
la 29.03.2013, 08:42
bun bun
la 29.03.2013, 09:00
Mmmmm super apetisant!
la 29.03.2013, 09:01
N-am mancat dar trebuie sa fie bun
la 29.03.2013, 09:03
foarte bun ,mai ales ca imi place mult macroul

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking