Senvis a la Jamie Oliver

Postat de gusti in Sandvisuri
19 Oct 2014 | 7696 vizualizari
Senvis a la Jamie Oliver

Ingrediente

  •  6-8 ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval
  • o cutie brânză cremă Delaco
  • coaja rasa de la 1/2 lamiie
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • citeva felii de bacon
  • 1-2 pere
  • 1 rosie
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

 Recunosc. Sint fan Jamie Oliver, iar emisiunea preferata in acest moment este "Gateste cu Jamie in 15 minute", de pe TV Paprika. Efectiv ma fura din peisaj cind se difuzeaza. Am facut zilele trecute o salata de dovlecei cu menta, iar acum am recidivat cu un preparat demn de Mister DeSenvis (mai tineti minte? ).

Dar sa va explic ce am facut:

- am pus ciupercile pe tigaia grill, pe ochiul aragazului. Le-am dat putina sare si piper.

- am dat cascavalul prin razatoare si am curatat cateii de usturoi

- dupa 5-6 minute am pus putin ustoroi presat in fiecare ciupercuta, l-am acoperit cu cascaval ras si am dat ciupercile la cuptor pentru inca 4-5 minute, punind si painea ciabatta pentru 2-3 minute in cuptor.

- cit timp ciupercutele au stat in cuptor, am pus pe grill felii de pere si bacon

- dupa aceste operatiuni am avut si vreme de 2-3 minute in care am aromatizat crema de branza cu coaja rasa si zeama de la 1/2 lamiie si am taiat rosia rondele subtiri

- cind perele s-au rumenit, le-am stropit cu putina miere

Am taiat ciabatta in doua si am pus peste o parte rosiile, ciupercile, perele si baconul, iar deasupra am adaugat crema de brinza aromatizata. A iesit un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Senvis a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Omleta in chifla

Postat de Pungasa_Rogue

Omleta in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez. Oul se amesteca cu laptele si putina sare. Se taie: ardeiul - cubulete, ceapa verde -...

Citeste continuarea

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Postat de CulinaryRainbow

Sandwich cu sos de prune și somon fume

   Am început cu sosul de prune care se prepară extrem de simplu. Am așezat rondelele de ceapă într-o crăticioară împreună cu puțin ulei de măsline. Am adăugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 23:56
like!
la 20.10.2014, 00:12
bun trebuie sa fie
la 20.10.2014, 00:22
la 20.10.2014, 01:10
Delicios !!! Eu zic ca as risca si un vin roze demisec , poate si usor frizant
la 20.10.2014, 06:02
mi-r dor de senvisuri si concursuri cu senvisuri

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking