Ingrediente
- 4 bucati carne de porc
- sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
- sare
- piper
- 200 gr branza de vaci dulce
- 3 linguri de smantana
- verdeata (patrunjel , marar)
- 1 lamaie
- ulei masline
Mod de preparare
Sfecla rosie coapta:
- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .
-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .
-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.
Carnea:
- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )
Sosul:
-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.
Asamblam totul si servim ....cu pofta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|