Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

Postat de andaoana in Jamie Oliver
21 Aug 2013 | 8264 vizualizari
Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

Am vazut intr-o seara o emisiune in care Jamie Oliver pregatea aceasta reteta , atunci am zis ca trebuie sa incerc , parea delicos . Intr-adevar asa a si fost . El ii spunea cumva acestui fel de mancare , dar am uitat denumirea retetei , asa ca ......

Ingrediente

  • 4 bucati carne de porc
  • sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
  • sare
  • piper
  • 200 gr branza de vaci dulce
  • 3 linguri de smantana
  • verdeata (patrunjel , marar)
  • 1 lamaie
  • ulei masline

Mod de preparare

Sfecla rosie coapta:

- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .

-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .

-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.

Carnea:

- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )

Sosul:

-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.

Asamblam totul si servim ....cu pofta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conopida in crusta de bere

Postat de Anett

Conopida in crusta de bere

Curatam si rupam conopida in bucatele. Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un...

Citeste continuarea

Couscous in stil turcesc a la Jamie Oliver

Postat de Ksenya

Couscous in stil turcesc a la Jamie Oliver

  Intr-un bol, adaugam chimenul, boiaua si jumatate de lingurita sare, amestecam.  Adaugam cus cusul si apa clocotita, atat cat sa acopere totul.  Acoperim cu un capac si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2013, 11:17
bun bun
la 21.08.2013, 11:19
la 21.08.2013, 11:22


specialista, ce mai!
la 21.08.2013, 11:26
Cred ca mi-ar place asa ceva pentru pranz
la 21.08.2013, 11:28
tare bun!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking