"Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2010 | 5349 vizualizari
"Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie

"Shankalish"( Şankaliş ) este un aperitiv prezent la toate restaurantele cu profil arab.

Ingrediente

  • 150 gm telemea de oaie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 ardei verde mic
  • 1 rosie mica
  • 1 lingurita oregano verde( sau uscat)
  • 1/2 lingurita seminte de susan
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 ardei rosii iuti
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita.
Se taie marunt ardeiul verde,ardeii iuti, rosia si ceapa verde.
Se adauga in bol impreuna cu condimentele si se amesteca bine.
Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
Shankalish este un aperitiv nelipsit de la mesele si bufeturile din restaurantele arabe.
Este foarte aromat si aspectuos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv merdenele din aluat de foietaj

Postat de MotanLaOale

Aperitiv merdenele din aluat de foietaj

Pachetele de aluat se lasa la dezghetat in frigider, de pe o zi pe alta. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 3 galbenusuri, smantana si zaharul vanilat. Foile se intind pe...

Citeste continuarea

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Postat de rocsi_1612

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2010, 06:42
bun bun
la 06.12.2010, 07:18
la 06.12.2010, 08:07
Bun tare!
la 06.12.2010, 11:53
la 06.12.2010, 13:06
buna telemeaua de oaie

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking