Ingrediente
Pentru lipii:
- 500 gr faina
- 300 ml apa
- 25 gr drojdie
- 1 lingurita sare
Pentru umplut:
- 1 piept de pui
- 1 kg cartofi
- 1 kg varza
- 200 gr maioneza
- kethup
- sare,ulei ,suc de la o lamaie
- 100 gr iaurt pentru maioneza.
Mod de preparare
Framantam aluatul exact ca la paine si il lasam la dospit.Cand si-a dublat volumul il impartim in 7 bucati pe care le intindem subtire (putin mai groase decat foaia de taitel) si le coacem ca pe turte .
Frigem sau prajim pieptul de pui ,prajim cartofii ,pregatim salata de varza si facem maioneza .
Taiem fasii sau cuburi pieptul de pui ,apoi asamblam shaorma.
Cantitatile se pun in functie de preferinte.Punem din toate rulam apoi infasuram cu folie alimentara .In maioneza adaugam iaurt .
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|