Snitel de porc

Postat de ralu_ca in Porc
7 Feb 2013 | 5003 vizualizari
Snitel de porc

Ingrediente

  • 10 felii carne porc taiate subtire
  • 2 oua
  • 1 cana lapte dulce
  • faina
  • sare, piper, nucsoara
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Dupa ce am taiat carnea fasii subtiri, am inceput sa o bat cu ciocanelul special pentru carne.

Se dau cu putina sare, piper si nucsoara si le lasam la frigider 30 min. Intre timp pregatesc amestecul din oua bine batute, lapte si faina cat cuprinde pana se formeaza un amestec omogen, in care mai adaug inca putina sare.

Intr-o cratita punem ulei, atat cat sa fie acoperite bucatile de carne cand le introduc, iar dupa ce s-a incins incepem sa le punem in cratita. Feliile mai intai le dam prin faina, apoi prin amestecul preparat si la final le punem in cratita. Aceasta va sta acoperita, astfel incat se vor praji uniform.

Eu le-am facut putin cam la repezeala, dar au iesit foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Matrai borzoska - snitel unguresc

Postat de mihaelar63

Matrai borzoska - snitel unguresc

 Carnea de porc se feliaza in 6 felii sanatoase. Se bat fe;liile de carne cu batatorul de snitele. Sarati si piparati. Se da carnea la rece sa stea macar doaua ore sau de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 22:42
la 07.02.2013, 22:43
Gustos!
la 07.02.2013, 22:54
bun
la 07.02.2013, 23:43
bun
la 08.02.2013, 09:42

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking