Snitel de pui cu cascaval afumat

Postat de Adinacarla in Pui
19 Noi 2010 | 4332 vizualizari
Snitel de pui cu cascaval afumat

In weekendul trecut am ajuns in zona Sibiului si asa mi-am cumparat si eu cascaval afumat...o bunatate...

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • cascaval afumat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Spalam bine si feliem pieptul de pui.

Batem carnea invelita in folie alimentara cu ajutorul batatorului pentru carne.

Piperam si saram dupa gust. Pe fiecare buncata de carne punem o felie de cascaval, pliemcarnea astfel incat cascavalul sa ramana complect acolerit. Dam snitelul prin faina, apoi prin ouale batute ca pentru o omleta la final prin pesmet. Prajim in ulei incins.

A fost foarte bun...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Postat de autodiag

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se...

Citeste continuarea

Snitel de pui si spanac cu pesto

Postat de mihaelar63

Snitel de pui si spanac cu pesto

Pieptul de pui se feliaza si se bate usor . Bucatile de carne se sareaza , se pipareaza si se ung cu jumatate din cantitatea de pesto . Dati bucatile de pui prin faina , ou si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2010, 13:17
wow acum am observat sunt Bucataras grozav...multumesc
nu prea merit eu numele dar ma voi straduii mai mult.
la 19.11.2010, 16:32
la 19.11.2010, 18:41
bravo adinacarla...meriti ..sincer
la 19.11.2010, 21:22
la 20.11.2010, 01:02
imi place cascavalu afumat

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking