Ingrediente
- 300 g piept de pui, dezosat (1 piept de pui de tara)
- 3 lg cu varf tarate fine de grau
- 3 lg cu varf germeni de grau
- 2 lg faina de ovaz
- 1 lgt tarate psyllium
- 1/8 lgt sare de mare
- cateva fire marar
- 1 ou
- 1 lg lapte
- 275 g ardei capia copt (fara seminte si cotor)
- 2 fire de menta
- 3-4 fire marar
- 1 lg otet balsamic
- 1 lgt otet din vin alb
- 1/8 lgt sare de mare
- 1 ceapa verde mica tocata marunt
- 3 lg zeama de aredi copt / apa minerala
Mod de preparare
1. Spalam, stergem, portionam si batem (intre 2 bucati de folie alimentara) pieptul de pui.
2. Amestecam taratele (de grau si psyllium) cu germenii de grau si faina de ovaz.
3. Batem oul cu laptele si sarea. 4. Punem bucatile de piept de pui in oul batut apoi le scoatem, le amestecam cu ma
rarul tocat si le dam prin tarate.
5. Pieptul de pui il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 25-30 min.
6. Salsa o preparam mixand toate ingredientele, mai putin ceapa verde care o vom pune la final, cu un mixer vertical.
S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|