Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt

Postat de rhapsody in Pui
8 Iun 2013 | 6124 vizualizari
Snitel  (dietetic) de pui  cu salsa de ardei copt

Nu e musai sa fiti la dieta insa eu vi-l recomad cu draga inima daca vreti sa incercati o alternativa sanatoasa a snitelului clasic, iar sosul, sosul este demential.

Ingrediente

  • 300 g piept de pui, dezosat (1 piept de pui de tara)
  • 3 lg cu varf tarate fine de grau
  • 3 lg cu varf germeni de grau
  • 2 lg faina de ovaz
  • 1 lgt tarate psyllium
  • 1/8 lgt sare de mare
  • cateva fire marar
  • 1 ou
  • 1 lg lapte
  • Salsa:
  • 275 g ardei capia copt (fara seminte si cotor)
  • 2 fire de menta
  • 3-4 fire marar
  • 1 lg otet balsamic
  • 1 lgt otet din vin alb
  • 1/8 lgt sare de mare
  • 1 ceapa verde mica tocata marunt
  • 3 lg zeama de aredi copt / apa minerala

Mod de preparare

1. Spalam, stergem, portionam si batem (intre 2 bucati de folie alimentara) pieptul de pui.  

2. Amestecam taratele (de grau si psyllium) cu germenii de grau si faina de ovaz.  

3. Batem oul cu laptele si sarea. 4. Punem bucatile de piept de pui in oul batut apoi le scoatem, le amestecam cu ma

rarul tocat si le dam prin tarate.  

5. Pieptul de pui il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 25-30 min.  

6. Salsa o preparam mixand toate ingredientele, mai putin ceapa verde care o vom pune la final, cu un mixer vertical.  

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa

Postat de Sidy

Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa

Pieptul de pui il filetam si il dam cu Chili Piper de cayenne si sare.Il lasam la rece 30 de minute . Curatem cepele si le tocam marunt.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu gauri...

Citeste continuarea

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Postat de panacris

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti Fileurile de pui se bat ușor cât să se aplatizeze. Apoi se ung cu muștar pe toată suprafața. Legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 09:18
Vreau si eu!
la 08.06.2013, 09:29
la 08.06.2013, 09:46
Bun, bun!
la 08.06.2013, 09:58
la 08.06.2013, 10:03
super!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking