Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt

Postat de rhapsody in Pui
8 Iun 2013 | 6124 vizualizari
Snitel  (dietetic) de pui  cu salsa de ardei copt

Nu e musai sa fiti la dieta insa eu vi-l recomad cu draga inima daca vreti sa incercati o alternativa sanatoasa a snitelului clasic, iar sosul, sosul este demential.

Ingrediente

  • 300 g piept de pui, dezosat (1 piept de pui de tara)
  • 3 lg cu varf tarate fine de grau
  • 3 lg cu varf germeni de grau
  • 2 lg faina de ovaz
  • 1 lgt tarate psyllium
  • 1/8 lgt sare de mare
  • cateva fire marar
  • 1 ou
  • 1 lg lapte
  • Salsa:
  • 275 g ardei capia copt (fara seminte si cotor)
  • 2 fire de menta
  • 3-4 fire marar
  • 1 lg otet balsamic
  • 1 lgt otet din vin alb
  • 1/8 lgt sare de mare
  • 1 ceapa verde mica tocata marunt
  • 3 lg zeama de aredi copt / apa minerala

Mod de preparare

1. Spalam, stergem, portionam si batem (intre 2 bucati de folie alimentara) pieptul de pui.  

2. Amestecam taratele (de grau si psyllium) cu germenii de grau si faina de ovaz.  

3. Batem oul cu laptele si sarea. 4. Punem bucatile de piept de pui in oul batut apoi le scoatem, le amestecam cu ma

rarul tocat si le dam prin tarate.  

5. Pieptul de pui il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 25-30 min.  

6. Salsa o preparam mixand toate ingredientele, mai putin ceapa verde care o vom pune la final, cu un mixer vertical.  

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel (dietetic) de pui cu salsa de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aripioare de pui umplute cu branza

Postat de Oana

Aripioare de pui umplute cu branza

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei. Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde...

Citeste continuarea

Ciulama de pui la Multicooker

Postat de merisor67

Ciulama de pui la Multicooker

Spalam puiul si il transam. Presaram sare si condimente peste el. Tocam ceapa marunt. Usturoiul il curatam si il tocam rondele. Punem uleiul in vasul multicookerului si conectam aparatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 09:18
Vreau si eu!
la 08.06.2013, 09:29
la 08.06.2013, 09:46
Bun, bun!
la 08.06.2013, 09:58
la 08.06.2013, 10:03
super!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking