Snitel din muschi de pui

Postat de Bunica in Pui
6 Feb 2021 | 2595 vizualizari
Snitel din muschi de pui

Cred ca toate gospodinele stiu ca muschiul de pui care se gaseste la pieptul puiului este cea mai frageda carne.   

Ingrediente

  • 500 g. muschi de pui
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 g. faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Muschiul  de pui se scoate si se curata de pielea subtire daca are.

Fasiile se taie in doua pe lungime.

Cantitatea de carene se pune intr-un castron si se condimenteaza dupa dorina fiecaruia.

Ouale se sparg  intr-un castron .Adauga putina sare si bate-le cu o furculita pana se amesteca bine albusul cu galbenusul.

Pune faina intr-o farfurie.

Ia fiecare fileu de pui si tavaleste-l prin faina,apoi prin ou.

Pune -l in tigaia cu ulei incins.

Lasa sa se rumeneasca pe o parte si intoarce-l.

Sa fie frumos rumenit pe ambele parti.

Scoate-l pe o farfurie in care ai pus serbetele de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se serveste alturi de garnitura si salata agreata.

Noi l-am servit cu piure si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din muschi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Postat de RuxyRux

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul. Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior. Intr-o cratita se...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Postat de gabrielacuisine

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoarea mica apoi le innabusim in ulei, picurand din cand in cand putina apa pana se inmoaie. Tocam mararul si il amestecam cu carnea,ciupercile, ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2021, 16:30
la 06.02.2021, 17:47
Foarte bun
la 06.02.2021, 18:36
Yamiiii
la 06.02.2021, 19:45
la 06.02.2021, 19:50

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking