Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

Postat de Sidy in Porc
9 Iun 2012 | 3265 vizualizari
Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius, niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii, numite atunci "gladius"

Ingrediente

  • 6 fileuri fileuri de porc
  • 100 g caise confiate
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • boia
  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt

Mod de preparare

  • Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute.
  • Le scoatem de la rece si asezam in ele caise confiate si bastonase de cascaval si ardei rosu.
  • Pliem snitelele si le prindem cu scobitoarea, apoi le dam prin faina, oua batute si pesmet.
  • Dupa ce toate sunt date prin pesmet le lasam asa 10 minute sa se odihneasca (crusta nu va mai cadea de pe snitel, la prajit).
  • Incingem uleiul si prajim snitelele pe ambele parti.
  • Cartofii curatati ii fierbem 10 minute in apa cu sare apoi ii scurgem bine de apa si ii rumenim in unt topit.
  • Pofta mare! 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

Postat de gurita_ta2005

Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

Carnea se taie in bucati potrivite(fiecare cum doreste),se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu vinul rose si se lasa la marinat peste noapte. In vasul de lut se pune carnea...

Citeste continuarea

Placinta Bengoasa

Postat de Constelatialeu

Placinta Bengoasa

Mai intai, scoatem aluatul sa se dezghete. Pregatim carnea pentru tocat, o taiem in bucati mai mici si o tocam prin sita mai mare. Pregatim legumele, curatam morcovul si il dam prin razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2012, 09:03
Delicioase!
la 09.06.2012, 09:16
yuuumy
la 09.06.2012, 09:44
eu nu prea ma impac cu gustul dulce combinat cu sarat(ca presupun ca sunt dulci caisele) dar daca renunt la ele mananc cu pofta un snitel de al tau
la 09.06.2012, 09:45
Ce bunut!
la 09.06.2012, 10:09

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking