Snitele crocante

Postat de Elena_Daria in Pui
23 Iun 2013 | 3274 vizualizari
Snitele crocante

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • 1 varf lingurita boia iute
  • pesmet
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Am spalat si curatat pieptul de pui, apoi l-am taiat felii subtirele.

Am batut carnea pe o parte cu ciocanul pentru snitele, am condimentat cu sare si piper si am lasat de-o parte.

Intr-un bol am pus ouale, faina, laptele, putina sare si am amestecat bine cu un tel.

In alt bol am pus pesmetul, boiaua iute, oregano, patrujelul, putina sare si piper si am amestecat.

Am pus o tigaie cu ulei la incins.

Am luat fiecare bucata de carne, am trecut-o prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si am pus la prajit in tigaie.

Am procedam asa pana am terminat.

Am scos snitelele pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu piure de cartofii si salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crispy din muschiulet de pui

Postat de mirela0911

Crispy din muschiulet de pui

Se spala muschiuletii de pui si se lasa sa se scurga bine de apa, apoi se sterg cu prosoape absorbante. Intr-un bol se bat ouale impreuna cu condimentele cu ajutorul unui tel. Separat se pun...

Citeste continuarea

Snitele de porc crocante

Postat de MotanLaOale

Snitele de porc crocante

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite. Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2013, 14:39
Cate bunatati ai pregatit
la 23.06.2013, 14:42
Tare bune!
la 23.06.2013, 14:56
multumesc Rocsi!
la 23.06.2013, 14:56
Corina
la 23.06.2013, 14:57
bune

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking