Snitele de vita Stroganoff

Postat de Mihaela11_jo in Vita
1 Sep 2011 | 6073 vizualizari
Snitele de vita Stroganoff

Ingrediente

  • 1/2kg  snitele de vita  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat  
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui  
  • 1 conserva de ciuperci feliate  
  • 1 ceapa de marime medie taiata marunt  
  • 3 linguri de faina  
  • 3 cani de supa pregatita cu 2 cuburi de Maggi de pui  
  • 3 linguri pasta de rosii nesarata  
  • 2 lingurite mustar uscat  
  • 1 lingurita oregano uscat  
  • 1 lingurita condiment mixt macinat  
  • 1 cutie de smantana Nestle  
  • cateva fire de frunza de patrunjel verde -
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza. Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.

Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou. Se caleste ceapa in acelasi ulei cca 5 minutesau pana ia o culoare aurie si se adauga ciupercilor. Se prajesc snitelele in acelasi ulei, 3-4 minute pe ambele parti.

Intr-o cratita de fiert sub presiune se pun snitelele, ceapa, ciupercile, supa de Maggi, pasta de rosii si condimentele. Se inchide cratita si  cand incepe sa fiarba mancarea ,se reduce focul la minimum si se lasa 30 de minute.

Se amesteca intr-un bol  faina cu smantana , se subtiaza cu supa in care au fiert snitelele si se adauga mancarii( de preferinta strecurata, pentru a nu se forma cocolosi). Se fierbe inca 3-4 minute pana se ingroasa, amestecand mereu. La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel  verde.

Se serveste cu garnitura  de piureu de cartofi sau orez cu legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vita Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa

Postat de timea

Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa

Preparare Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa  Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt si o punem la calit intr-un vas in care am incalzit putin uleiul.  Adaugam...

Citeste continuarea

Muschi de vita la cuptor

Postat de sebirizescu

Muschi de vita la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore. Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform. Se prajeste intr-o tigaie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2011, 15:39
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA , place snitelul de vita
la 01.09.2011, 15:45
Onesta
la 01.09.2011, 15:47
Pupici si azi , doamna doctor
la 01.09.2011, 16:11
place
la 01.09.2011, 16:17
f bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking