Snitele din cotlet de porc

Postat de Valclaudia in Porc
12 Mai 2018 | 13862 vizualizari
Snitele din cotlet de porc

Ingrediente

  • 1 bucata cotlet de cca 800 gr.
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • 2 oua de casa
  • un varf de cutit praf de copt
  • un praf de piper alb
  • 150ml apa minerala
  • 2-3 linguri de faina

Mod de preparare

Clatim carnea sub un jet rapid de apa rece, apoi o stergem cu servetele absorbante.

Taiem feliile dupa preferinta, apoi le asezam intre doua folii din plastic si le batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele parti, pana se aplatizeaza si se subtiaza considerabil, avand totusi grija sa nu distrugem fibra, acest lucru ducand la ruperea feliilor de carne.

Presaram sare si piper dupa gust, acoperim cu o folie si le dam la rece pentru 1 ora.

Mixam ouale cu apa minerala si faina, adaugam putin piper alb si un varf de cutit praf de copt, mai mixam 2 minute.

Punem la incins uleiul in tigaie, trecem feliile de antricot batut prin amestecul de ou si faina, apoi le prajim in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Snitel din cotlet de porc, in stil vienez

Postat de Caty

Snitel din cotlet de porc, in stil vienez

Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri. Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2018, 20:17
Bunaciune
la 12.05.2018, 20:34
Daaa
la 12.05.2018, 21:08
la 12.05.2018, 21:11
Foarte bune!
la 12.05.2018, 21:12
bune bune

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking