Ingrediente
- 800 g carne de porc(eu am avut carne de porc fiarta si afumata)
- 800 g cartofi
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 ceapa potrivita
- 50 g branza tare
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare
Se spala cartofii,se fierb in apa cu un praf de sare,se lasa sa se raceasca,dupa care se curata de coaja.
Se dau cartofii pe razatoare impreuna cu ceapa curatata,branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale faina si patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Carnea de porc daca nu este fiarta cum am avut-o eu, se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust si se prajesc in unt topit,se lasa sa se raceasca putin,dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.
Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde, alaturi de o salata de legume.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|