Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

Postat de ana in Mancaruri cu carne
16 Iun 2010 | 8865 vizualizari
Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza

Ingrediente

  • Pentru snitele
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare ,piper
  • faina 
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru garnitura
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 6 morcovi mici
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 1 usturoi verde
  • sare,piper
  • 1 lingura de ulei
  • Pentru sosul de branza
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 200 gr branza
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • piper alb ,nucsoara

Mod de preparare

Feliem pieptul de pui ,batem feliile le presaram cu sare si piper ,le dam prin faina apoi prin ou batut (in ou am pus 1 lingura de faina ,sare si piper),Asezam in tava de cuptor unsa cu ulei  .Le coacem la foc mare.

Legumele le taiem in 4 le dam cu sare ,piper si ulei si le coacem impreuna cu snitelele (in tavi diferite).

Sosul de branza:punem in cratita ,laptele untul si smantana dam intr-un clocot adaugam branza (la mine s-a strans si am mixato)apoi adaugam faina si mai clocotim cateva secunde.Condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de licurici_lra

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min. Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am...

Citeste continuarea

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2010, 22:36
bun tare, mai ales ca e la cuptor
la 16.06.2010, 22:37
Asa e Dana ,am zis ca fiind seara merge mai bine la cuptor
la 17.06.2010, 09:43
si eu am inceput sa inlocuiesc pe cat se poate prajitul cu coptul..............bun,bun.............5 furcu............
la 17.06.2010, 09:45
Medi multumesc
la 17.06.2010, 10:03
Si de la mine 5 furcu' imi place f mult reteta si modul de preparare

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking