Snitele picante din piept de pui

Postat de TAB1TA in Pui
26 Mar 2014 | 10560 vizualizari
Snitele picante din piept de pui

Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • ulei pt prajit si pentru mujdei
  • un praf ghimbir
  • un praf ienibahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.

Rosia se descojeste. Se da prin robot.

Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.

Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine.

Restul de faina il punem pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.

Se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a  absorbi excesul de ulei.

Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

Postat de gabrielacuisine

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

Spalam carnea  si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa. Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza. Dupa ce am batut...

Citeste continuarea

Pui in stil mediteranean

Postat de simona72

Pui in stil mediteranean

Carnea se portioneaza, pieptul se lasa intreg si se cresteaza usor pentru a patrunde mai bine aromele. Pentru marinare: toate ingredientele se amesteca intr-un castron. Se pune carnea, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2014, 17:01
la 26.03.2014, 17:02
bune!!!!
la 26.03.2014, 17:03
la 26.03.2014, 17:07
DAca sunt picante , e perfect!
la 26.03.2014, 17:08
\]

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking