Snitzel in crusta de mustar

Postat de Iuliaj in Curcan
4 Noi 2013 | 4678 vizualizari
Snitzel in crusta de mustar

Schnitzerelul - habar nu am daca exita cuvantul asta ;) - aceste este sublim. Eu personal nu sunt fan schnitzel, dar asa o bunaciune nu am mai mancat. Pentru ca al meu prieten este nebun dupa asa ceva ( ce sa-i faci, asa sunt crescuti nemtii ;) ), mi-am cumparat o carticica de bucate numai si numai cu retete de schnitzel. Sa incepem :)

Ingrediente

  • 4 bucati schnitzel de curcan (poate fi si porc, pui, vita)
  • 4 linguri mustar ( eu am avut Dijon, insa sunt convinsa ca merge si cu alt mustar)
  • 100 g Crème Fraîche
  • 4 linguri faina
  • 100 g pesmet
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei+ 1 lingura unt pentru prajit

Mod de preparare

Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.

Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena. 

Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.

Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.

Bucatile de carne le trecem prin (in aceasta ordeine):

1. Faina

2. Pasta de mustar

3. Pesmet

apoi le punem in tigaia infierbantata.

Le prajim circa 3 minute pe fiecare parte (sau pana devin aurii/maronii). Le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim calde cu o felie de lamaie deasupra.

 

Enjoy :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Postat de rocsi_1612

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Rulourile: Ciupercile le scurgeti de lichid, le spalati si le tocati mai marunt. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il curatati si il taiati in doua. Puneti o lingura de ulei intr-o...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 22:06
Ce fain arata!
la 04.11.2013, 22:15
bun si gustos
la 04.11.2013, 22:17
E o bunaciune. Si rapid de facut
la 04.11.2013, 22:17
Mm ce bun o fi iesit
la 04.11.2013, 22:18
Grozav!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking