4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Se poate servi cu diverse garnituri,orez,cartofi,spanac
Ingrediente
Mod de preparareSomonul se spala si se sterge bine de apa. Intr-un recipient stoarcem portocala si lamaia, adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice si amestecam bine. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infigem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 30 minute la frigider sa patrunda bine toate aromele. Incingem o tigaie si rumenim somonul pe ambele parti. Daca ti-a placut reteta noastra "Somon aromatizat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de simona72
Taiem bucata de peste in cuburi si o tocam/maruntim in robotul de bucatarie. Bagheta, eu am avut o bagheta uitata afara care s-a uscat in 2 zile, se pune in apa calduta pentru 2-3 minute, pana se...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|