Somon in sos de marar

Postat de ianculubita in Somon
5 Apr 2013 | 5582 vizualizari
Somon in sos de marar

Iar am facut peste,iar va recomand;este foarte delicios!!

Ingrediente

  • 1kg peste alb feliat
  • 1ceapa
  • 1ceasca vin alb
  • 1lingura mustar iute
  • 250ml smantana
  • 2leg.marar
  • 1lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Eu am redus ingredientele la 1persoana

Pestele spalat,uscat,condimentat,il punem intr-un vas termorezistent uns cu unt si-l lasam pana facem sosul;

intr-un bol punem smantana,amestecam cu vin,mustar,mararul tocat,de asemenea si ceapa,condimentam,rasturnam peste peste si lasam la cuptor 30min

Servim pestele alaturi de sferturi de cartofi fierti si sos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, sucul de portocala si sare si piper dupa gust. Stropeste somonul cu ulei de masline, presara deasupra sare si piper si oregano uscat. In vasul...

Citeste continuarea

Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade

Postat de Satisfyyourcravings

Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade

Castravetele se taie cuburi foarte mici, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si restul de ingrediente. Se lasa minim 30 de minute la odihnit.  Pentru tapenade, se indeparteaza samburii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2013, 13:33
Foarte bunnnnn!
la 05.04.2013, 13:36
super bun
la 05.04.2013, 13:38
la 05.04.2013, 13:49
uuuu foarte bun
la 05.04.2013, 14:09

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking