Soricei deliciosi

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
6 Mai 2009 | 75226 vizualizari
Soricei deliciosi

Iata un mod atractiv de prezentare pentru ouale umplute! Copiii vor fi incantati!

Ingrediente

  • 8 oua
  • o cutie mica de pateu de pui
  • o lingurita cu mustar dijon
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
  • ridichi, ceapa verde si masline pentru ornat

Mod de preparare

Ouale se fierb vreo 10 minute. Apoi se trec prin jet d eapa rece si se curata de coaja. Se taie pe jumatate si se scoate cu grija galbenusul.

Se amesteca pateul de pui cu toate galbenusurile, se adauga mustarul, mararul tocat foarte fin si se condimenteaza dupa gust. Se formeaza o pasta omogena cu care se umplu apoi ouale.

Partea migaloasa este ornatul! Deja dupa cativa soricei imi venea sa fug din bucatarie :) Si eu am rabdare!! Asa ca trebuie sa va inarmati cu mult calm cand incepeti sa implantati ochi si nasuri si mustati :))

Pregatim pe o farfurioara rondele foarte fine de ridichi, taiate apoi pe jumatate, punctulete de masline si betisoare din cozi de ceapa verde si incepem implaturile.

Crestam spre varful ascutit al oului in locul unde asezam urechile. Cu varful unui cutit prestam mici cruciulite in locul unde asezam ochii si nasul. Apoi infigem bland coada si mustatile :)

Sunt deliciosi si foarte de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv placinte cu branza sarata

Postat de sufletista

Aperitiv placinte cu branza sarata

Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si amestecam, facem o adancitura si adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calduta si zaharul, amestecam usor cu putina faina, dupa care adaugam ouale...

Citeste continuarea

Cartofi evantai

Postat de cristeena20

Cartofi evantai

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2009, 00:05
hihi, eu am fost fericitul motan care i-a gustat. Chiar ca deliciosi
la 07.05.2009, 00:18
la 13.05.2009, 14:07
Ca si la omuletii din zapada,foarte frumos dar mult prea migalos pentru mine!
la 15.05.2009, 00:17
Am facut in diferite feluri ouale umplute, dar soricei inca nu am preparat.Mersi de idee.
la 03.10.2009, 07:56
ce dulcici sunt ce idee ingenioasa

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking