Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce

Postat de mitinita in Sosuri
23 Ian 2011 | 8598 vizualizari
Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce

Sa va dau si sosul pentru friganelele de porumb(http://bucataras.ro/retete/friganele-cu-porumb-16615.html). Probabil stiti deja ca nu prea imi plac sosurile din comert,cele de productie autohtona,noroc ca unele din sosurile bune pot fi reproduse. Eu fac toamna cam cat cred ca imi trebuie sa ma ajunga si-l bag in frigider.

Ingrediente

  • 500 gr ardei iute
  •  6-8 catei de usturoi (de ce le zice oare catei?!)
  •  4 linguri otet 
  • 1 lingurita sare 
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

 

Da toate ingredientele prin robot pana obtii o pasta.

Mai adauga sare,zahar sau otet daca mai trebuie.

Transfera continutul intr-un borcan si tine-l la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta sos de pizza (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Reteta sos de pizza (reteta video)

Pun o tigaie pe foc mediu, adaug ulei. Peste ulei adaug ceapa, o calesc un minut, apoi adaug usturoi, amestec bine si adaug rosii rase, pasta de rosii si ketchup. Amestec din nou, apoi adaug...

Citeste continuarea

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Postat de Ksenya

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2011, 15:18
la 23.01.2011, 16:25
eu nu pap piscos dar sotu
la 23.01.2011, 16:47
asta e din categoria.."bunatati pentru..camara"(a se citi "frigder"
la 23.01.2011, 17:10
Adina,hai cu un borcanel la mine...asaaaa...cadou ca ieri ai fost pusa pe facut cadouri
la 23.01.2011, 17:46
Un sos de specialista...profi Miti...profi

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking