Plum sauce

Postat de mitinita in Sosuri
25 Sep 2011 | 4488 vizualizari
Plum sauce

Iata un alt produs care se gaseste mai greu in magazinele noastre (eu inca nu l-am depistat) dar care se poate face si acasa! Este intalnit in bucataria chinezeasca si se serveste pe langa spring rolls,Peking duck. Ingrediente: 250 gr prune 2 linguri otet 2 linguri sos de soia 1 lingurita usturoi pudra 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi varf de cutit de ardei iute

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 gr prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
  • varf de cutit de ardei iute

Mod de preparare

 

Se scot samburii si se mixeaza prunele pana se obtine o pasta.

Se amesteca impreuna cu restul ingredientelor si se pun intr-o craticioara.

Se tin pe foc mediu pana se obtine un sos si se amesteca des.

Se pune continutul intr-un borcan sterilizat si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plum sauce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Postat de Bucataras

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...

Citeste continuarea

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Postat de Ksenya

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2011, 12:41
ce-ti mai trece prin cap,numai noutati
la 25.09.2011, 12:42
complicat rau
la 25.09.2011, 13:30
perfect pt carnea de pui
la 25.09.2011, 13:41
interesant
la 25.09.2011, 14:55
rocsi,degeaba pun eu ceva la ce va pricepeti mai bine ca mine

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking