Plum sauce

Postat de mitinita in Sosuri
25 Sep 2011 | 4507 vizualizari
Plum sauce

Iata un alt produs care se gaseste mai greu in magazinele noastre (eu inca nu l-am depistat) dar care se poate face si acasa! Este intalnit in bucataria chinezeasca si se serveste pe langa spring rolls,Peking duck. Ingrediente: 250 gr prune 2 linguri otet 2 linguri sos de soia 1 lingurita usturoi pudra 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi varf de cutit de ardei iute

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 gr prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
  • varf de cutit de ardei iute

Mod de preparare

 

Se scot samburii si se mixeaza prunele pana se obtine o pasta.

Se amesteca impreuna cu restul ingredientelor si se pun intr-o craticioara.

Se tin pe foc mediu pana se obtine un sos si se amesteca des.

Se pune continutul intr-un borcan sterilizat si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plum sauce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta de susan preparata in casa - Tahini

Postat de merisor67

Pasta de susan preparata in casa - Tahini

Mai întâi rumenim ușor semințele de susan. Punem semințele de susan într-o tigaie cu pereți dubli, la foc mediu, și amestecăm intens să nu se ardă. Dacă se ard,...

Citeste continuarea

Reteta de sos de rosii cu ardei copti

Postat de Constelatialeu

Reteta de sos de rosii cu ardei copti

Iata cum se prepara Reteta de sos de rosii cu ardei copti Mi-am cules rosiile si ardeii din solar. Ardeii i-am pus la copt, iar rosiile le-am oparit. Le-am lasat sa se raceasca, peste ardeii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2011, 12:41
ce-ti mai trece prin cap,numai noutati
la 25.09.2011, 12:42
complicat rau
la 25.09.2011, 13:30
perfect pt carnea de pui
la 25.09.2011, 13:41
interesant
la 25.09.2011, 14:55
rocsi,degeaba pun eu ceva la ce va pricepeti mai bine ca mine

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking