Ingrediente
- 5 capatani micute de usturoi
- 1 lingurita sare grunjoasa
- 10-15 ml ulei de masline
- un praf piper
- 1 cutie branza pufoasa cu verdeata Delaco
- 150 ml iaurt de baut
- marar verde
Mod de preparare
Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea.
Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn sau se mixeaza picurand cate putin ulei.
Nu se pune mult ulei, ca la mujdei, doar cativa stropi.
Se presara si un praf de piper si se adauga branza pufoasa.
Se amesteca bine, apoi se dilueaza cu iaurtul de baut. La final se adauga mararul tocat.
Se serveste la diverse fripturi, cartofi, dar va asigur ca este bun si intins pe paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|