Ingrediente
- 2 galbenusuri
- 7-8 catei de usturoi
- Zeama de la ½ lamaie
- 2 capacele sos Worcestershire
- 200 ml ulei
- lingura cu mustar
- Sare si piper alb, dupa gust
Mod de preparare
Cateii de usturoi se piseaza si se freaca cu 2 linguri cu ulei pana devine ca o pasta albicioasa.
Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca bine.
Se pune uleiul putin cate putin, ca la maioneza, pana il terminam.
Adaugam zeama de lamaie si amestecam rapid.
Punem mustarul si iar amestecam rapid.
Sosul Worcestershire il turnam putin cate putin, pentru a nu taia sosul.
Se pune sare si piper, dupa gust, iar apoi dam la frigider.
Se mananca cu orice tip de carne.
Eu l-am facut pentru peste.
Enjoy it!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|