Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi

Postat de LUK in Pui
22 Feb 2011 | 6993 vizualizari
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi

O mancare foarte gustoasa..

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui fara piele ·    
  • Pentru marinata: ·    
  • 500ml apa ·    
  • o lingurita de vegeta ·    
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat ·     
  • un varf de lingurita de sare ·     
  • Legume: ·     
  • 4-5 cartofi ·      
  • un sfert de ardei rosu ·     
  • un morcov mare sau 2 mai mici ·    
  • 100ml supa de pui ·    
  • 2 linguri de ulei ·      
  • sare dupa gust ·      
  • Pentru pulpe: ·    
  • 8 catei de usturoi ·    
  • sare,piper dupa gust ·     
  • 2 linguri de ulei ·     
  • Pt sosul de usturoi: ·    
  • 3 linguri de maioneza ·    
  • 100gr smantana ·      
  • 4 catei de usturoi dati prin razatoare amica ·     
  • o crenguta de patrunjel verde tocata marunt ·     
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Incepem prin a pregati marinata.Apa se pune intr-un castron,adaugam vegeta,cimbru ,sare si amestecam.Punempulpele(decongelate),acoperim cu o folie si le lasam sa stea in aceasta apa o ora in frigider. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.Morcovul curatat il taiem rondele.Ardeiul il taiem cubulete mici.

Scoatem carnea si o crestam din loc in loc cu cutitul.In scobituri punem cateii de usturoi.Condimentam cu sare si piper si le punem intr un vas iena uns cu ulei. Punem intr o tava iena uleiul,supa de pui si legumele.Presaram sare si amestecam cu mainile sa fie bine unse legumele.

Punem ambele tavi in cuptor si le lasam o ora pana se rumenesc bine pulpele si sunt facute legumele.

Pentru sosul de usturoi amestecam foarte bine ingredientele date

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Postat de rocsi_1612

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor Spalati pulpele si le stergeti cu niste servetele. Intr-un bol amestecati sosul de kapia-gogosari, cel barbeque, amestecul de...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu masline si rosii

Postat de rocsi_1612

Mancare de pui cu masline si rosii

Pulpele de pui le parliti la flacara aragazului, apoi le spalati si le stregeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt. Ardeiul rosu il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2011, 22:48
Scuze pentru aranjarea in pagina..am incercat de cateva ori s apostez reteta si mi s-a tot modificat formatul...sper ca e ok si asa..
la 22.02.2011, 23:17
eu am si uitat sa mananc in seara asta,pap tot
la 22.02.2011, 23:18
pai primul sosit primul servit..parca asa era vorba pe aici
la 22.02.2011, 23:18
e ok...da dai ceva?
la 22.02.2011, 23:25
si eu vreau sa pap...arata tare binee

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking