Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi

Postat de LUK in Pui
22 Feb 2011 | 7004 vizualizari
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi

O mancare foarte gustoasa..

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui fara piele ·    
  • Pentru marinata: ·    
  • 500ml apa ·    
  • o lingurita de vegeta ·    
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat ·     
  • un varf de lingurita de sare ·     
  • Legume: ·     
  • 4-5 cartofi ·      
  • un sfert de ardei rosu ·     
  • un morcov mare sau 2 mai mici ·    
  • 100ml supa de pui ·    
  • 2 linguri de ulei ·      
  • sare dupa gust ·      
  • Pentru pulpe: ·    
  • 8 catei de usturoi ·    
  • sare,piper dupa gust ·     
  • 2 linguri de ulei ·     
  • Pt sosul de usturoi: ·    
  • 3 linguri de maioneza ·    
  • 100gr smantana ·      
  • 4 catei de usturoi dati prin razatoare amica ·     
  • o crenguta de patrunjel verde tocata marunt ·     
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Incepem prin a pregati marinata.Apa se pune intr-un castron,adaugam vegeta,cimbru ,sare si amestecam.Punempulpele(decongelate),acoperim cu o folie si le lasam sa stea in aceasta apa o ora in frigider. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.Morcovul curatat il taiem rondele.Ardeiul il taiem cubulete mici.

Scoatem carnea si o crestam din loc in loc cu cutitul.In scobituri punem cateii de usturoi.Condimentam cu sare si piper si le punem intr un vas iena uns cu ulei. Punem intr o tava iena uleiul,supa de pui si legumele.Presaram sare si amestecam cu mainile sa fie bine unse legumele.

Punem ambele tavi in cuptor si le lasam o ora pana se rumenesc bine pulpele si sunt facute legumele.

Pentru sosul de usturoi amestecam foarte bine ingredientele date

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Postat de rocsi_1612

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor Spalati pulpele si le stergeti cu niste servetele. Intr-un bol amestecati sosul de kapia-gogosari, cel barbeque, amestecul de...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu masline si rosii

Postat de rocsi_1612

Mancare de pui cu masline si rosii

Pulpele de pui le parliti la flacara aragazului, apoi le spalati si le stregeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt. Ardeiul rosu il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2011, 22:48
Scuze pentru aranjarea in pagina..am incercat de cateva ori s apostez reteta si mi s-a tot modificat formatul...sper ca e ok si asa..
la 22.02.2011, 23:17
eu am si uitat sa mananc in seara asta,pap tot
la 22.02.2011, 23:18
pai primul sosit primul servit..parca asa era vorba pe aici
la 22.02.2011, 23:18
e ok...da dai ceva?
la 22.02.2011, 23:25
si eu vreau sa pap...arata tare binee

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking