Spaghete cu cremwursti si sos rosu

Postat de ilinca_rox in Paste
27 Mai 2014 | 3909 vizualizari
Spaghete cu cremwursti si sos rosu

Am tot vazut poze cu astfel de preparat si mi se pare tare amunzant sa vad cum trec pastele prin cremwusti. Trebuia sa incerc si eu. Sper sa va placa :)

Ingrediente

  • 200 gr spaghete Baneasa;
  • 200 gr cremwursti de pui;
  • 2 fire ceapa verde;
  • 2 fire usturoi verde;
  • 4 linguri pasta de rosii;
  • 150 ml apa;
  • ulei;
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • marar sau patrunjel pentru decor.

Mod de preparare

Punem intr-o oala la fiert apa cu sare. Pana ce apa da in clocot pregatim cremwursti: ii taiem in 3-4 bucatele fiecare, apoi prin fiecare bucatica bagam cate 3-4 spaghete, pana ce bucata de cremwursti ajunge la mijlocul spaghetelor. Procedam astfel cu toate bucatele de cremwursti. Jumatate din cantitatea de spaghete se baga prin cremwursti iar restul de paste se fierb simple. Cand apa clocoteste, punem la fiert pastele impreuna cu cremwursti pentru 8 minute la foc mic.

Pentru sos: Curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei. Cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam si sosul de tomate inmuiat(amestecat) cu apa. Lasam sa fiarba 4-5 minute, apoi adaugam sare, piper si busuioc, dupa gust. Cand pastele sunt fierte se scurg de apa, se pun pe farfurie si se adauga sosul peste ele. Se decoreaza cu partrunjel sau marar (dupa gust) tocat marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu cremwursti si sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu carne la cuptor

Postat de gaby_d

Paste cu carne la cuptor

Pregatesti intai sosul de carne. Pui o tigaie la incins cu 20 ml ulei de masline. Cureti ceapa si o toci, la fel si morcovul, si le pui in uleiul incins. Calesti un...

Citeste continuarea

Tortelini cu branza si sos pesto

Postat de cristeena20

Tortelini cu branza si sos pesto

-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem.  - In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2014, 20:48
la 27.05.2014, 20:53
sunt delicioase si arata grozav
la 27.05.2014, 20:54
la 27.05.2014, 21:00
la 27.05.2014, 21:04

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking