Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras

Postat de geoline in Spaghete
25 Feb 2015 | 5088 vizualizari
Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras

Foarte bune!

Ingrediente

  • 400 g spaghete
  • 200 g carne tocata amestec de vita si porc
  • 1 ceapa mai mica
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • putina salvie
  • sare
  • piper
  • delikt
  • oregano
  • o lingura zahar

Mod de preparare

Punem apa cu sare la fiert. Cand fierbe apa adaugam pastele si le lasam la fiert maxim 15 minute, pentru a fi al dente. 

Pentru sos

Taiem ceapa marut, iar cateii de usturoi felii. Le calim impreuna in cateva linguri ulei de masline. Adaugam carnea tocata si o lasam si pe ea la calit vreo 5 minute amestecand constant. Punem sucul de rosii si apa, sarea, piperul, deliktul, oregano, salvie, zaharul. Lasam sa scada pana se ingroasa putin si carnea este bine fiarta si frageda.

Dam pe razatoarea mica parmezanul.

Asezam in farfurie spaghetele, deasupra sosul fierbinte si parmezanul!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Beef Stroganoff

Postat de gabrielacuisine

Beef Stroganoff

Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm. Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si...

Citeste continuarea

Spaghete cu pesto de leurda

Postat de simona72

Spaghete cu pesto de leurda

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pentru sos eu m-am folosit de noul meu blender personal Breville Blend-Active® Pro. Am spalat leurda si i-am rupt coditele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2015, 15:18
foarte bune
la 25.02.2015, 15:20
mersiii
la 25.02.2015, 15:26
bune
la 25.02.2015, 16:08
mersi
la 25.02.2015, 16:22
Mi-e cam pofta de asa ceva

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking