Ingrediente
- 1 pachet de spaghete
- 4 linguri cu suc de rosii diluate in 100 ml apa.
- 8 ciocanele
- 1 morcov potrivit
- 2 cepe mari
- 4 catei de usturoi
- Sare, piper alb
- ½ lingurita busuioc uscat
- lingura cu ulei de masline
- o canita cu suc de morcov (fresh)
Mod de preparare
Intr-un ceaun punem uleiul la incins bine si adaugam ceapa taiata julien. Punem 2 linguri cu apa peste si lasam sa se caleasca putin. Adaugam morcovul taiat rondele, usturoiul taiat rondele si puiul(bine spalat) iar apoi lasam sa se caleasca vreo 8-10 minute. Turnam sucul de morcovi si sosul de rosii diluat, peste pui, si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final, cand carnea se desprinde usor de pe os, adaugam sarea, piperul si busuciocul.
Intre timp, separat fierbem spaghetele al dente.Cand sosul s-a facut, scoatem carnea si turnam doar sosul peste spaghete si amestecam bine. Carnea o vom punem in farfurie imediat cand servim.
Este bun atat cald cat si rece, se serveste alaturi de un vin alb
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete în sos de morcovi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|