Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Postat de medioto59 in Paste
13 Oct 2014 | 4248 vizualizari
Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Ingrediente

  • 11 chiftelute......reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html
  • 200 g spaghete Hutton
  • 2 borcane cu iaurt grecesc(300 g)
  • 100 g cascaval ras
  • 4 oua
  • unt pentru uns forma
  • sare
  • piper
  • 4-5 fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care le lasam la scurs.
Facem urmatorul amestec..........batem bine ouale pe care le amestecam pe rand cu iaurtul , cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt..Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem o forma cu unt si punem spaghetele.

Turnam peste paste amestecul de mai sus. 

Deasupra punem chiftelutele.

Dam la cuptor la 180 grade ,timp de circa 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete la cuptor cu chiftelute picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu pui la cuptor

Postat de Alepaty

Paste cu pui la cuptor

Pastele se pun la fiert si se lasa cat e scris pe ambalaj. Puiul se taie bucati si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline si se lasa cateva minute,apoi se adauga o...

Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

Postat de Angelica

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

Aluat: 1.Punem faina inr-un castron si facem in mijloc o adancitura  in care punem galbenusul, sarea, zaharul si uleiul de masline. 2.Amestecam pentru inceput usor cu o lingura dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2014, 20:28
Ai adus papa bun, Medi?
la 13.10.2014, 20:29
da.
la 13.10.2014, 20:32
Ete na,ca din astea nu vreau...
la 13.10.2014, 20:39
coaste nu am.Cleme!
la 13.10.2014, 20:40

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking