Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii

Postat de Dya in Mancare copii
12 Iun 2014 | 12386 vizualizari
Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii

Varianta pentru BBk

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui (de ferma)
  • 100 gr spaghetti
  • un cub mic de unt
  • un ardei capia rosu, mic
  • un fir de usturoi verde
  • un fir de ceapa verde
  • 100 ml suc/pasta de rosii
  • sare dupa gust
  • busuioc verde

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in cuburi si il rumenim frumos. Adaugam usturoiul si ceapa verde, ardeiul capia tocat si calim usor pana devin translucide. Saram dupa gust si adaugam sucul /pasta de rosii. Acoperim cu un capac si fierbem inabusit pana ce sosul devine dens. Intre timp , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam pieptul de pui si presaram busuioc verde, dupa gust. Se servesc calde, cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

Postat de simona72

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

Carnea tocata se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper dupa gust,oregano, busuioc, usturoiul zdrobit, painea inmuiata in lapte, scrursa si sfaramata, patrunjel tocat. Se amesteca toate...

Citeste continuarea

Spaghete Bologneze

Postat de simona72

Spaghete Bologneze

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2014, 06:30
la 13.06.2014, 08:18
ce-mi place , super
la 13.06.2014, 08:47
Supeeeer!
la 13.06.2014, 08:52
la 13.06.2014, 09:01

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking