Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Postat de simona72 in Paste
31 Oct 2015 | 2707 vizualizari
Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Este o mancarica cu sos, gen tocanita, la care am folosit cateva coaste de vitel tanar si spaghetti proaspete cu ou. O mancare absolut delicioasa pentru o dupa-amiaza friguroasa.

Ingrediente

  • 1 kg coaste de vitel
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 borcan de rosii uscate in ulei+ ulei de masline din borcan http://www.bucataras.ro/retete/rosii-uscate-la-borcan-conservate-in-ulei-de-masline-73838.html
  • sare si piper proaspat rasnit dupa gust
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 300-350 ml apa am folosit eu(voi daca aveti puneti supa de legume sau carne)
  • 250 gr paste proaspete cu ou)eu am folosit spaghetti)

Mod de preparare

Am ales sa fac aceasta mancarica la cuptor la foc mic, timp mai indelungat. Desigur ca se poate face si la Crock Pot Slow Cooker, asta daca aveti unul. Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun intr-un vas de ceramica pentru cuptor. Eu am folosit vasul de la Crock Pot Slow Cooker…Am adaugat coastele taiate in bucati, sare si piper proaspat rasnit, rosii uscate si ulei de masline din borcanul cu rosii. Am amestecat usor ingredientele cu o lingura de lemn, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptorul incins la 140 grade pentru 3 ore. Dupa expirarea timpului am verificat daca carnea era patrunsa (se desprindea de pe os), am gustat daca mai era necesara sare sau piper, am adaugat pastele proaspete, am amestecat foarte usor in vas pentru a se amesteca putin pastele cu sosul, dar in acelasi timp sa nu se zdrobeasca carnea. Am acoperit vasul si l-am mai dat la cuptor pentru inca 20 minute. Am presarat patrunjel proaspat tocat marunt si am servit pastele calde cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos si coaste de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cannelloni cu carne si suc de rosii

Postat de Ina

Cannelloni cu carne si suc de rosii

Ceapa , ardeiul gras si morcovul, tocate marunt, se calesc in putin ulei pana devin aurii. Adaugam o cescuta cu apa , 2-3 linguri cu  pasta de tomate  si  amestecam  totul...

Citeste continuarea

Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

Postat de mirela0911

Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2015, 17:15
gustoase
la 31.10.2015, 17:16
Chiar foarte gustoase. Multumesc Catalina!
la 31.10.2015, 17:17
wow,frate
la 31.10.2015, 17:18
la 31.10.2015, 17:24

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking