Spanac cu ochiuri

Postat de papabundetot in Mancaruri de legume
7 Iul 2013 | 5014 vizualizari
Spanac cu ochiuri

Cateodata o mancare simpla e binevenita,mai ales ca vroiam ceva sa se faca repede.Asa am ales spanacul care noua ne place mult,il tin mereu stocat in congelator pentru zile din acestea …fara carne dar nu neaparat de post Se face foarte rapid si e bun si gustos!!

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 4 catei de usturoi
  • 2 pungi spanac (de la Lidl,din cel la punga mica)
  • 2 linguri faina lapte (depinde cat de gros il vreti)

Mod de preparare

Am taiat marunt usturoiul si l-am pus intr-o cratita cu putin ulei la calit,apoi am adaugat faina,am amestecat bine sa nu faca cocoloase,spanacul care inca era jumatate inghetat si mai apoi lapte.Am lasat pe foc pana cand a inceput sa dea in clocot si spanacul a inceput sa se desfaca si mai apoi am mai adaugat lapte pana a ajuns la consistenta pe care o doream.

Am asezonat cu sare si piper si am servit alaturi de oua ochiuri.

Mmmmm o bunatate!!!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Postat de AdrianUdrea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Tocanita de spanac cu ochiuri

Postat de RODIMUR

Tocanita de spanac cu ochiuri

Se curăță și se spală spanacul foarte bine, se scurge de apă și se taie mărunt. Se pune spanacul tăiat, în cratița în care s-au pus la topit, în ulei, cele două...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2013, 09:21
Am sa fac si eu zilele astea
la 07.07.2013, 09:25
la 07.07.2013, 09:44
la 07.07.2013, 09:51
ne place si noua, fac destul de des!
la 07.07.2013, 10:43
Bun si sanatos

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking