Spanac cu ou posat

Postat de Carmen_Ana in Mancare copii
19 Mai 2014 | 5975 vizualizari
Spanac cu ou posat

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Dya : http://www.bucataras.ro/retete/spanac-cu-sos-de-rosii-si-ou-posat-60453.html

Ingrediente

  • 200 g spanac (congelat)
  • un fir ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 100 g rosii cuburi ( conserva)
  • 3 linguri ulei
  • un praf boia dulce
  • sare
  • doua oua

Mod de preparare

Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte,apoi le-am spalat bine.

Morcovul l-am ras ,iar ceapa si ardeiul le-am tocat marunt.

Am adaugat legumele in oala,am adaugat uleiul, apoi am apasat butonul MENU,am setat programul FRY timp de 5 min si am apasat START.

In ultimul minut de prajire am stins legumele cu 100 ml apa si rosiile cuburi, iar dupa ce s-a terminat programul am mixat continutul cu ajutorul blenderului vertical.

Sosul din blender si spanacul congelat le-am reintrodus in oala ,am dat gust cu sare si boia dulce,apoi am setat programul STEW si timpul 20 min.

In acest timp am posat pe rand ouale in apa,sare si otet .

Dupa terminarea programului ,am deconectat aparatul si am servit fiecare portie de spanac cu ou posat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou posat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Spanac cu ou posat

Postat de camelia75

Spanac cu ou posat

Mod de preparare: 1.Curatati si spalati foarte bine spanacul. 2.Intr-o cratita(care stiti ca nu lipeste) in uleiul incins,la foc potrivit,caliti timp de 2 minute prazul si usturoiul taiate...

Citeste continuarea

Spanac cu sos de rosii si ou posat

Postat de Dya

Spanac cu sos de rosii si ou posat

Tocam legumele si le calim in 2 linguri cu ulei. Adaugam spanacul (intreg sau tocat), acoperim vasul cu un capac si il lasam 10 minute la foc potrivit, cat sa se patrunda spanacul. Rosiile la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2014, 21:24
ce prezentari frumoase ai
la 19.05.2014, 21:47
la 19.05.2014, 22:46
la 20.05.2014, 05:41
la 20.05.2014, 15:00
arata grozav!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking