Spanac cu snitele de soia in crusta rosie

Postat de Anamaria7 in Mancaruri de post
21 Mar 2011 | 5990 vizualizari
Spanac cu snitele de soia in crusta rosie

Soia SOia sOiAaA :))) --> Am auzit multe lucruri bune despre soia... daca sunt adevarate... in ziua de azi nu mai stii ce sa mai crezi. Dar rea nu poate fi, orientul o mananca zilnic :) * reduce nivelul colesterolului rau; * reduce hipertensiunea; * impiedica dezvoltarea celulelor canceroase in anumite zone ale corpului; * mentine densitatea osoasa; * usureaza simptomele menopauzei; * intareste sistemul imunitar; * controleaza nivelul glicemiei la diabetici; * reduce inflamarile.

Ingrediente

  • Pentru spanac:
  • 1 punga spanac congelat
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lg faina
  • 200ml apa
  • sare
  • ulei pentru calit
  • Pentru snitele:
  • 1 pachet snitele de soia
  • faina, pesmet pentru imbracat
  • bulion
  • cimbru
  • sare, piper

Mod de preparare

Spanacul se lasa la decongelat. Usturoiul presat se caleste usor in ulei, apoi se adauga faina, iar cand compozitia s-a omogenizat adaugam spanacul si amestecam bine, apoi lungim cu apa pana cand ajungem la consistenta cremoasa dorita. Condimentam cu sare.

Snitelele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se storc de apa. Facem un sos pentru imbracat snitelele din faina si bulion, apoi adaugam in el sare, piper si cimbru. Dam snitelele prin faina, apoi prin sos, iar la final prin pesmet si le prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu snitele de soia in crusta rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana cu ceapa verde si fasole boabe

Postat de Constelatialeu

Tocana cu ceapa verde si fasole boabe

Mai intai alegem fasolea si o punem la fiert, schimbam apa de 2-3 ori, cand a fiert o scoatem din apa. Separat taiem marunt ceapa verde, ardeiul il taiem cubulete iar morcovul il dam pe razatoarea...

Citeste continuarea

Briose cu legume mexicane (de post)

Postat de autodiag

Briose cu legume mexicane (de post)

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Apa si uleiul se pun intr-un castron. Se adauga faina, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si busuiocul si se mixeaza. Se incorporeaza legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2011, 10:58
bun
la 21.03.2011, 11:37
ce bine arata
la 21.03.2011, 11:57
ce bun spanac
la 21.03.2011, 12:08
la 21.03.2011, 12:19
buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking