Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

Postat de carla27carla in Mancaruri de legume
1 Mai 2014 | 21066 vizualizari
Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

Spanacul de obicei il fac cu lapte dar am zis sa l incerc si cu smanatana.e bunnnnn....

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 2 linguri faina alba
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 oua

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se caleasca putin,se adauga usturoiul tocat marunt ,apoi spanacul tocat,se amesteca si se adauga smantana in fir subtire.Se amesteca pana se omogenizeaza.Se potriveste de sare si piper.

Intr-o alta tigaie se incinge uleiul si se prajesc ouale ochiuri.

Se serveste spanacul alaturi de oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de hribi

Postat de oanapl

Ciulama de hribi

Intr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...

Citeste continuarea

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de oanapl

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru început se spală vânăta, se taie coada apoi se feliază și se taie în cubulețe mici. Se presară puțină sare peste ele. Se încinge o cratiță cu 2 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2014, 12:43
la 01.05.2014, 13:27
bun bun
la 01.05.2014, 14:18
Tare mult imi place!
la 01.05.2014, 16:36
Multumesc!
la 01.05.2014, 18:34
Foarte bun! Si noi tot cu ochiuri il servim

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking