Spirala cu spanac,branza Brie si mac

Postat de irena in Aperitive / Garnituri
5 Feb 2012 | 3812 vizualizari
Spirala cu spanac,branza Brie si mac

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

Ingrediente

  • 500 gr foeitaj,
  • 200 gr spanac fiert si tocat,
  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),
  • 1 lingura cascaval ras,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 ou . 
  • 1 galbenus ,
  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.

Mod de preparare

 Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac,branza Brie si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Banutii de aluat: Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu legume si sunca presata

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu legume si sunca presata

Separăm albușurile de gălbenușuri și presărăm sare peste ambele. Dăm morcovul pe răzătoare, la fel și șunca presată. Tocăm spanacul mărunt( eu am pus din cel congelat). Cernem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2012, 14:23
bun venit
la 05.02.2012, 14:31
bine ai venit si bun aperitivul
la 05.02.2012, 14:41
bine ai venit!
la 05.02.2012, 15:02
bine ai venit!interesanta reteta

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking