Spirala cu spanac,branza Brie si mac

Postat de irena in Aperitive / Garnituri
5 Feb 2012 | 3802 vizualizari
Spirala cu spanac,branza Brie si mac

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

Ingrediente

  • 500 gr foeitaj,
  • 200 gr spanac fiert si tocat,
  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),
  • 1 lingura cascaval ras,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 ou . 
  • 1 galbenus ,
  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.

Mod de preparare

 Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac,branza Brie si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Waffe cu cascaval si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Waffe cu cascaval si ardei copt

Intr-un castron se pun ouale, putina sare, iaurtul, apa minerala, uleiul, faina si praful de copt si se mixeaza. Se adauga cascavalul ras si ardeiul copt (in otet) taiat bucatele. Se incorporeaza...

Citeste continuarea

Triunghiuri cu ciuperci

Postat de xana

Triunghiuri cu ciuperci

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2012, 14:23
bun venit
la 05.02.2012, 14:31
bine ai venit si bun aperitivul
la 05.02.2012, 14:41
bine ai venit!
la 05.02.2012, 15:02
bine ai venit!interesanta reteta

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking