Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere

Postat de Oana in Fusilli
30 Apr 2009 | 5669 vizualizari
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere

Din ciclul “Paste a la Bucataras”, va prezint pastele facute azi la pranz in 15 minute. Tocmai veniseram din Carrefour, de unde am luat un sos foarte bun, cu masline verzi si capere. Cum n-aveam nimic de mancare pentru pranz, am pregatit repede pastele, cat sotul a desfacut cumparaturile si le-a pus la locul lor :)

Ingrediente

  • jumatate pachet de paste spirale
  • un borcan cu sos cu capere Baneasa
  • jumatate piept de pui
  • busuioc
  • ceapa verde uscata
  • sare
  • piper
  • felii de mozzarella

Mod de preparare

Am pus la foc, in apa cu sare, spiralele multicolore, dupa indicatiile de pe pachet.

In tigaia de teflon am pus cateva picaturi de ulei de masline si o jumatate de piept de pui, taiat cubulete. L-am lasat pana s-a rumenit putin, am pus 3/4 din borcanul cu sos si un pahar cu apa, am lasat sa fiarba 5 minute si am mai condimentat cu busuioc si ceapa verde maruntita, uscata.

Am mancat pastele cu sosul deasupra si bucati de mozzarella. Absolut delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Postat de mirela0911

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in cubulete potrivite.  Ardeii se spala si se taie fasii. Ceapa se curata si se taie julienne. Ardeiul iute se taie...

Citeste continuarea

Fusilli cu tocanita de hrib

Postat de Pungasa_Rogue

Fusilli cu tocanita de hrib

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca, apoi se pune in uleiul incins cu putina sare si se caleste. Hribul se curata de pamant, se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa si...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking