Sprot crocant la tigaie

Postat de iri_love in Peste
13 Iun 2013 | 8907 vizualizari
Sprot crocant la tigaie

Sprotul este un peste care imi place tare pentru ca nu trebuie sa stau sa aleg oase, in comparatie de alte feluri de peste

Ingrediente

  • 1 kg de sprot proaspat sau congelat,
  • faina de porumb,
  • sare si zeama de la o lamaie.

Mod de preparare

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.    

Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine pe ambele parti pane devine crocant.

Se scoate intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie.  

Se serveste cu mamaliguta sau chiar cu paine.    

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot crocant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Peste prajit cu sos de smantana

Postat de autodiag

Peste prajit cu sos de smantana

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se...

Citeste continuarea

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2013, 22:53
Ce-mi place!!!
la 13.06.2013, 22:53
la 13.06.2013, 22:54
la 13.06.2013, 23:06
De-li-cios!!!
la 13.06.2013, 23:15
vin si eu la o portie

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking